Næringsministeren besøker Slåttland

Næringsministeren og Marius, en av lærlinger hos Slåttland, fant tonen under ministerens besøk. Som tidligere kunnskapsminister var Isaksen opptatt av samarbeidet mellom utdanningsinstitusjonene og bedriftene.

Automatisering av produksjon er en forutsetning for konkurransedyktig industri.

Slåttland som utstyrsleverandør til Olje & Gass industrien har lenge jobbet med å ta i bruk teknologi og automatisere deler av produksjonen. Denne utviklingen blir stadig sterkere og er en forutsetning for fremtidig vekst.  Næringsministeren fikk omvisning i produksjonshallene da han besøkte oss og han fikk med seg en liten hilsen hjem direkte plukket fra laserskjæreren. Se mer her.

Lærlingene er vår fremtid og en viktig ressurs i utviklingen av bedriften.

- Når vi hos Slåttland jobber med utviklingsprosjekter som skal sikre stor konkurransekraft også fremover, er vi bevisst på å involvere de unge. Spesielt i arbeidet med å se mulighetene som digitalisering og ny teknologi kan by på opplever vi å få verdifull input fra den generasjonen. Med det tempoet vi opplever at utviklingen går i er det også viktig for oss at utdanningene inkludert fagskolene, følger med i timen og forbereder studentene og lærlingene på en digitalisert arbeidshverdag i kontinuerlig endring, sier CEO Sigurd Slåttland.

Klikk for stort bilde