Digital frokost med Silvija Seres

Gå ikke glip av et spennende digitalt frokostmøte kl. 9-10 på mandag 30/3!

Klikk for stort bilde  

Silvija Seres har på kort tid skapt en av Norges mest populære teknologipodkaster, LØRN.TECH. Det er rundt 30 podkaster med bedriftshistorier fra Sarpsborg, Moss, Fredrikstad og Halden som ble laget i samarbeid med Kompetanseforum Østfold, Vekst i Fredrikstad og Smart Innovation Norway.

Dette frokostseminar om  innovasjon og læringsdugnad vil bli arrangert som et digitalt møte av Sarpsborg Næringsforening i samarbeid med Kompetanseforum Østfold og LØRN.

I et spennende format diskuterer Sarpsborg næringsforening med Seres om hvordan konkrete teknologi-cases og lokale innovasjonshistorier gir beste læring.

 - Fremtiden må ikke bli en fest for spesielt inviterte. Store og små selskaper har hittil ikke hatt effektive, inkluderende verktøy for å få med alle ansatte i den spennende teknologiske fremtiden vi går inn i. Når vi har så mange gode eksempler på verdensledende bruk av teknologi i Norge, bør alle folka våre lære om dem for å øke gleden og lysten på innovasjon og endring, mener Silvija Seres.

Mer info her.