digitalisering

Regjeringen utlyste i høst 10 millioner kroner som tilskudd til fleksible videreutdanningstilbud i digital kompetanse. To av åtte prosjektsøknader som har fått tilskudd er fra Østfold. 

 

ingeborg kronikk

Lære hele livet: I tråd med Nasjonal kompetansepolitisk strategi jobbes det iherdig i Kompetanseforum Østfold.

 

 

Teknas bilde

Det er ikke så mange av barna våre som vet noe om vitenskapen som ligger bak all den fascinerende teknologien som vi omgir oss med.

Konferanse 15112018 Camilla AC Tepfers

Digital kompetanse må inn i alle fag. Det er et av budskapene som kom fram på Kompetanseforum Østfolds kunnskapsdag nylig.

Kompetansegruppe Industri og teknologi

Slik har fire kompetansegrupper jobbet i høst.

Ketil Solbrekke, Josefine Daniels og Gry Ulvedalen er glade for godkjenningen

Fagskolen i Østfold er tildelt akkreditering for fagområde helse av Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT). Med dette er de den første fylkeskommunale fagskolen i Norge som oppfyller kvalitetskravene for å bli tildelt denne godkjenningen.

 

Jobbmesse i Moss

Denne uka hadde NAV Østfold to vellykkede jobbmesser.

elena og erna-2

Regjeringen skal gjennomføre en kompetansereform. Flere aktører i Østfold bidrar med innspill.

utdanningsmesse

Ta turen innom noen av de 56 standene på messen og få informasjon og veiledning i de mange utdanningsvalgene, så blir det enklere å velge fremtiden din!

Våren 2019 tilbyr Høgskolen i Østfold (HiØ) i samarbeid med Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Østfold (USHT) videreutdanning  i Brukermedvirkning, innovasjon og velferdsteknologi - juridiske rammer (10 studiepoeng)